B1.0.JPG

Delegatene ankommer . .

B1.2.JPG

 

Bystyret/Trondheim og

kommunestyret/Klæbu

på Teigen 15. august

______________________

Alf Steinar Tømmervold.

Trondheim bystyre og Klæbu kommunestyre møttes til fellesmøte og sosialt arrangement på Teigen 15. august. Ordførerne Rita og Kirsti ledet samlingen og Klæbu historielag hadde lagt til rette med pyntede lokaler og servering i nyhuset. Menyen var rømmegrøt og spekemat og kaffe og kaker.

  Fellesmøte startet kl. 16 med flott sang av to elever fra Kulturskolen. Så gikk det slag i slag til godt over kl. 20. Værgudene var så absolutt på vår side og Teigen viste seg i sin fineste skrud. Et opplagt solid serveringsteam sørget som vanlig for god mat og mette mager. En stor takk til medlemmene for innsatsen både før og under møtet. Dette bidrog til suksess og mange rosende ord fra de godt over 100 besøkende.

  Samlingen ble avsluttet med konkurranser i melkespann- og hesteskokasting. Kirsti hadde ordnet med flotte førstepremier som begge gikk til Trondheim.

  Artig var det også at NTNU-miljøet fra Gløshaugen stakk innom med arkitekt og byggeleder for nyhuset. De lovte oss snarlig videre arbeid på nyhuset.

 

B1.3.JPG

’Bystyre- kommunestyresalen’ denne kvelden. .

B2.0.JPG

 

B3.0.JPG

 

B3.3.JPG

 

B4.2.JPG

 

B5.0.JPG

 

B3.1.JPG

 

B4.0.JPG

 

B4.3.JPG

 

B5.1.JPG

B3.2.JPG

 

B4.1.JPG

 

B4.4.JPG

 

B5.2.JPG

. . and the winner is . .