Årsmøte i Klæbu historielag – 28. april 2022

 

B 1.jpg

Møteleder Møyfrid Hallset Skei

 

 

 

B 2.jpg

 

 

 

 

 

B 3.jpg

 

Endelig fikk historielaget avviklet sitt årsmøte etter to års opphold pga koronapandemien. Dette ble avholdt i kommunestyresalen i gamle rådhuset og ble godt besøkt av mange medlemmer.

Selve årsmøtet hadde tradisjonelle poster som årsberetning, regnskap og valg og ble ledet av Møyfrid Hallset Skei. Det var ikke innkommet noen forslag til årsmøtet. Ivar Skei, leder av redaksjonskomiteen, orienterte om arbeidet med årsskriftet/kalenderen og Møyfrid Hallset Skei, leder av foreningen Seminarplassens venner, orienterte årsmøtet om arbeidet med utviklingen av Seminaret og Seminarplassen.

Etter årsmøtet ble det på tradisjonelt vis servert karbonadesmørbrød og bløtkake levert av Prima. Og så var det arkeologene fra Vitenskapsmuseet sin tur til å orientere om arbeidet med kulturminnesøk i utmarka i Klæbu. Dette er et arbeid som har pågått de siste 3 årene og vil fortsette nå til våren/sommeren. Det starter opp igjen 8. eller 9. juni med kurs for bl.a. nybegynnere som ønsker å delta. Det har allerede meldt seg flere interesserte nye deltakere. Dette er veldig positivt. Kommer tilbake på nærmere tidspunkt og oppmøte.

Dette er et interessant, spennende og lærerikt arbeid ledet av arkelogene Ole Risbøl og Ragnhild Berge fra Vitenskapsmuseet i Trondheim og foregår i utmarka i nærmiljøet i Klæbu.

Ref. Alf Steinar Tømmervold

Noen saksdokumenter :

     Årsmelding 2021

     Regnskap 2021

     Valg

 

B 4.jpg