Medlemstur til Horgøien gård, Lundamo - onsdag 18. mai, ettermiddag/kveld

Gard.jpgMange klæbygger som har hatt et forhold til Sparebanken eller Legekontoret kjenner kanskje Finn Roger (Buan) eller Siri.

For noen år siden tok de over Hørgøien gård på Lundamo og flyttet fra Klæbu.

Horgøien gård er et stort og fint gårdsbruk mest kjent for laksefiske og sitt gode laksevald i Gaula.

Nå har historielaget avtalt et besøk på gården hos tidligere klæbygger for å få høre historien om gårdsbruket og kanskje aller mest om laksefisket i Gaula.

Vi har invitert med oss Bjørn Riise på besøket (også han kjent fra sparebanken), for et kåseri om laksefiske i gamle dager.

Tidspunkt for besøket: onsdag 18. mai, ettermiddag/kveld. Nærmere tidspunkt etter påmelding. Samkjøring. Kaffespleis.

Finn og Siri har begrenset plass i servicebygget ved elva, så vi må begrense påmelding til maks 30 personer.

For deltakelse gjelder prinsippet «først til mølla . .

Påmelding på SMS/tlf. 95972019.

Oppmøte Horgøien gård kl. 18.00.

Parkering ved servicebygget ved elva.

Kjør gjennom gårdstunet.

NB! Usikret togovergang.